About

Organisatie

Holterman Wapeningsstaal B.V. is opgericht in 1987. Gestart in die jaren als vlechtbedrijf met een kleine buigcentrale en sindsdien -door autonome groei en acquisitie- uitgegroeid tot een deskundig, modern en vooruitstrevend wapeningsstaalbedrijf (steel service center), opererend vanuit locaties in Markelo en Hooge Zwaluwe.

De leveringsmogelijkheden van wapeningsstaal lopen uiteen van levering in handelsformaten, bewerkt -geknipt, gebogen, gelast- betonstaal en (speciale) netten tot geprefabriceerde wapeningselementen en supportliggers ten behoeve van de bouw en/of betonindustrie. Holterman Wapeningsstaal werkt volledig onder Komo-certificering.

Montage van wapeningsstaal, in alle segmenten van de bouw, vereist ervaring, inzet, een grondige voorbereiding en technische kennis. Holterman ondersteunt bij het ontwerp en uitvoering, levert een ‘a–z’ dienstverlening, inclusief tekenen (2D/3D), werkvoorbereiding en eigen transport, met als doel het vlecht- en/of laswerk zo efficiënt en bedrijfseconomisch als mogelijk op te leveren. Alle producten en diensten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We realiseren dat door onze organisatie efficiënt in te richten en strikte richtlijnen en gedragscodes na te leven.

nieuwsbrief

"Wij kunnen u volledig ontzorgen"

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?